Je handen als visitekaartje met een manicure!

Je handen als visitekaartje met een manicure!

BLOG | 29 december 2023

Je handen zijn belangrijk voor je uitstraling. Goed verzorgde handen stralen netheid, hygiëne en aandacht voor detail uit. Bovendien kunnen mooi gelakte nagels een boost geven aan je vrouwelijkheid en zelfvertrouwen. Handverzorging is daarom geen overbodige luxe. Denk bijvoorbeeld aan een manicure. Bij mij ben je daarvoor in goede handen!

handen

Functie handverzorging

De juiste handverzorging kan niet alleen bijdragen aan je zelfvertrouwen, maar heeft ook daadwerkelijk een praktische functie. Je handen krijgen op een gemiddelde dag namelijk veel te verduren. Misschien heb je een baan waarbij je handen veel worden belast? Of komen ze regelmatig in contact met schoonmaakmiddelen? Zelfs het weer heeft invloed op je handen. Met een goede verzorging voorkom je kloven, ontstekingen en veroudering.

Nagelverzorging

Een manicure is een goede manier om je handen te verzorgen en gaat veel verder dan alleen het lakken van je nagels. Tijdens een manicure focus ik mij ook op de conditie van je nagels. Ik reinig, verzorg en polijst ze. Daarnaast kan ik ze in de gewenste vorm vijlen, bijvoorbeeld ovaal, vierkant of afgerond, afhankelijk van jouw wensen. Ook verzorg ik je nagelriemen met olie en door ze voorzichtig terug te duwen en ze op die manier te verzachten.

Huidconditie

Tijdens de manicure verzorg ik niet alleen je nagels, maar ook de huid van je handen.  Je handen kunnen op een dag uitdrogen door warmte, extreme kou of schadelijke stoffen. Hierdoor kunnen schilfers en ruwheid ontstaan. Met een handscrub verwijder ik dode huidcellen. Daarna gebruik ik een vochtverzorgende én voedende handcrème om je handen te hydrateren. Op die manier voorkom je vroegtijdige veroudering van je handen.

Benodigdheden

Regelmatig een manicure ondergaan is een fijne manier om je handen en nagels gezond te houden. Je kunt hier natuurlijk zelf ook thuis mee aan de slag. Maar voor een goede manicure is heel wat nodig. Denk aan een nageltafel met kwalitatieve verzorgingsproducten,  en een nagelverzorgingskit met nagelvijlen, bokkenpootjes, nagelriemknippers, nagelschaartjes… Dat is een aardige waslijst. Daarom is het verstandig om een manicure uit te laten voeren door een specialist die precies weet hoe het moet. Bovendien is het een heerlijke manier om te ontspannen!

FinneFleur

Ben je nieuwsgierig naar een manicure? Bij FinneFleur kan ik je verder helpen. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt of wanneer je een afspraak wil maken. Naast handverzorging bied ik ook professionele huidverbeteringsbehandelingen aan én geef ik advies voor een perfecte thuisverzorging. Alles voor jouw mooiste zelf!

Ervaringen

Een warm welkom ervaren bij Finnefleur. Fijne product-keuze, uitleg over de producten die gebruikt werden en een ontspannen gevoel na de behandeling.

- Griet

Prettige en vakkundige pedicurebehandeling. Gezellig ook.

- Froukje

Top, de luxe behandeling is een aanrader die je iedereen zou gunnen

- Vera

Wil je ook in de watten gelegd worden door FinneFleur?

We hebben een breed assortiment aan behandelingen. Maak direct een afspraak met de knop hieronder!