Sensipeel behandeling

Sensipeel behandeling met of zonder klassieke massage van Organic Boost

Van binnenuit zorg je natuurlijk al goed voor jezelf met een gezonde leefstijl. Van buitenaf kun je dit doen door af en toe een intensieve peeling te laten doen in de salon. Hierdoor kunnen vervolgens de gekozen producten beter hun werk doen. Deze intensieve peelings in de salon gaan vele malen dieper dan een peeling die je thuis gebruikt. Wanneer je regelmatig je huid op deze manier verzorgt ontstaat (mét de juiste thuisverzorging) een egale, goed doorbloedde en versterkte huid in een goede balans.

Sensipeel behandeling

Behandeling

Na een grondige reiniging met de Cleansing Gel wordt de Sensipeelbehandeling van Organic Boost gegeven. Dit is een biologische peeling met fijne scrub van rozenbottelzaden, natuurlijke salicylzuur uit de wilgenbast, kurkuma, grapefruit extract en vitamine E. Deze wordt nu gecombineerd met de 35 kruiden olie en wordt door middel van een stevige massage in de huid gemasseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen afgevoerd, de doorbloeding gestimuleerd en dringen de werkstoffen diep door in de huid. Vervolgens wordt er het Instant Care Serum en een liftend (of reinigend, afhankelijk van jouw huidtype) peel-off masker aangebracht. Daarna aan jou de keuze tussen wel of niet gemasseerd worden met de Intense Repair Oil. Afsluitend de Q10 oogcrème en de Natural of Fruit daycream op basis van Aloe Vera.

Deze behandeling is los te boeken maar in kuurverband en met de passende thuisverzorging, houd je je huid in een betere conditie, zodat er minder snel fijne lijntjes, pigmentvlekken en andere onregelmatigheden ontstaan.

Nieuwe workshops

Er zullen weer workshops gehouden worden in Hart van Stiens. Waarschijnlijk gaan deze op de zaterdagochtend plaatsvinden om 11 uur of op een avond.

  • CBD-crème maken: Hierbij hoor je alles over de soorten CBD-olie en wat je er allemaal mee kan doen. We gaan zelf een werkzame crème maken die je mee mag nemen.
  • Huidverzorging van binnen en buiten: Je krijgt hier belangrijke informatie over hoe de huid is opgebouwd en hoe je deze het beste kunt verzorgen van binnen en buiten. Welke producten zijn voor jouw huid belangrijk, dit is incl. een huidanalyse. Daarna kun je zelf verschillende producten uitproberen en/of aanschaffen met een leuke korting!
  • Make-up ochtend: workshop óf inloopochtend met een mooie korting op de verzorgende en biologische make-up producten van Baciamibio.

Heb je interesse in één van bovenstaande workshops of wil jij die mooie gezichtsbehandeling NU alvast reserveren? Neem dan even contact op met mij: info@finnefleur.nl of bel: 06-53516067

Heel graag tot ziens in de salon!

Ervaringen

Een warm welkom ervaren bij Finnefleur. Fijne product-keuze, uitleg over de producten die gebruikt werden en een ontspannen gevoel na de behandeling.

- Griet

Prettige en vakkundige pedicurebehandeling. Gezellig ook.

- Froukje

Top, de luxe behandeling is een aanrader die je iedereen zou gunnen

- Vera

Wil je ook in de watten gelegd worden door FinneFleur?

We hebben een breed assortiment aan behandelingen. Maak direct een afspraak met de knop hieronder!