Fruitzuur behandeling

Biologische fruitzuur behandeling met Groene Klei en etherische oliën

Van binnenuit zorg je natuurlijk al goed voor jezelf met een gezonde leefstijl. Van buitenaf kun je dit doen door af en toe een intensieve peeling te laten doen in de salon. Hierdoor kunnen vervolgens de gekozen producten beter hun werk doen. Deze intensieve peelings in de salon gaan vele malen dieper dan een peeling die je thuis gebruikt. Wanneer je regelmatig je huid op deze manier verzorgt ontstaat (mét de juiste thuisverzorging) een egale, goed doorbloedde en versterkte huid in een goede balans.

Behandeling

Deze behandeling werkt sterk ontgiftend, doorbloedend en egaliserend op je huid. Na de reiniging wordt de biologische fruitzuurexfoliant van Montalto aangebracht. Deze bevat de gel van Lichtyam, een plant waarvan de bladeren het zonlicht vervoeren naar de wortels en deze zonne-energie aldaar opslaan. De gel uit deze wortels (vol energie dus) wordt gebruikt samen met de fruitzuren uit de Siciliaanse druif om het celdelingsproces te versnellen en ondersteunen. Hierop volgt het sterk ontgiftende Groene Klei masker aangevuld met enkele druppels etherische olie op maat. Dit masker geeft een boost aan mineralen die het herstellende proces stimuleren. Aansluitend een heerlijk ontspannende gezichtsmassage met de pure basisoliën van Officinae Naturae wederom met enkele druppels van de gekozen etherische olie om de huid te voeden en te herstellen waar nodig. Vervolgens een geschikt serum en oog- en dagverzorging.

Nieuwe workshops

Er zullen weer workshops gehouden worden in Hart van Stiens. Waarschijnlijk gaan deze op de zaterdagochtend plaatsvinden om 11 uur of op een avond.

  • CBD-crème maken: Hierbij hoor je alles over de soorten CBD-olie en wat je er allemaal mee kan doen. We gaan zelf een werkzame crème maken die je mee mag nemen.
  • Huidverzorging van binnen en buiten: Je krijgt hier belangrijke informatie over hoe de huid is opgebouwd en hoe je deze het beste kunt verzorgen van binnen en buiten. Welke producten zijn voor jouw huid belangrijk, dit is incl. een huidanalyse. Daarna kun je zelf verschillende producten uitproberen en/of aanschaffen met een leuke korting!
  • Make-up ochtend: workshop óf inloopochtend met een mooie korting op de verzorgende en biologische make-up producten van Baciamibio.

Heb je interesse in één van bovenstaande workshops of wil jij die mooie gezichtsbehandeling NU alvast reserveren? Neem dan even contact op met mij: info@finnefleur.nl of bel: 06-53516067

Heel graag tot ziens in de salon!

Ervaringen

Een warm welkom ervaren bij Finnefleur. Fijne product-keuze, uitleg over de producten die gebruikt werden en een ontspannen gevoel na de behandeling.

- Griet

Prettige en vakkundige pedicurebehandeling. Gezellig ook.

- Froukje

Top, de luxe behandeling is een aanrader die je iedereen zou gunnen

- Vera

Wil je ook in de watten gelegd worden door FinneFleur?

We hebben een breed assortiment aan behandelingen. Maak direct een afspraak met de knop hieronder!