Haal het mooiste uit jezelf!

Haal het mooiste uit jezelf!

BLOG | 15 februari 2021

Niet iedereen is helaas gezegend met een perfecte huid. Als je last hebt van een bepaald huidprobleem, of er is iets aan je huid waar je graag van af zou willen, dan zijn daar gelukkig mogelijkheden voor!

mooiste-uit-jezelf

Kies jouw gezichtsbehandeling

Gun jezelf dat moment van huidverbetering! Een korte behandeling van 30 minuten (met losse modules uit te breiden) of een complete luxebehandeling van 90 minuten, waarbij je heerlijk kunt ontspannen tijdens een peel-offmasker en een speciale massage. Ook combinatiebehandelingen zijn mogelijk. Losse modules zijn onder andere verven van wimpers of wenkbrauwen en epileren of het harsen van de bovenlip of kin. De rug kan lekker met een scrub gereinigd worden en de behandeling kan worden afgesloten met heerlijke warme doeken, een pakking en/of een rugmassage. Cosmetische voetverzorging, handverzorging en make-up behoren ook tot de mogelijkheden. Er worden geen pedicurebehandelingen meer aangeboden aan nieuwe cliënten. 

De juiste behandeling voor iedere huid

Acne, milia, rosacea, pigmentvlekken, rimpels, een vermoeide huid: voor iedere huid zijn er de juiste natuurlijke producten om de huid optimaal te verzorgen, zodat deze met de juiste kalmerende of activerende ingrediënten zo lang mogelijk, zo gezond mogelijk gehouden wordt. Wanneer je de juiste producten regelmatig gebruikt, gaat je huid er stralend uitzien!

Bindweefselmassage

FinneFleur biedt ook een bindweefselmassage. Die kan goed ingezet worden bij een behandeling voor een betere doorbloeding en bij rimpels of littekenweefsel. De Intense Repair Oil van Organic Boost kan de behandeling versterken. Deze olie bevat de meest exclusieve biologische oliën van rozebottelzaden, wortel, macadamianoot en granaatappel met vitamine E voor intensieve verzorging. Het is een olie met bewezen effectiviteit tegen rimpels, littekens en beschadiging van de huid door de zon.

In deskundige handen

In juli 2022 werd eigenaresse Jeannette Louwenaar van FinneFleur verrast door de Anbos! Zij heeft een zilveren speldje gekregen voor haar 25-jarige lidmaatschap. Dit geeft aan dat ze al die tijd aangesloten is geweest bij Anbos. Alleen gediplomeerden kunnen kernlid worden en door bijeenkomsten bij te wonen, vakliteratuur en online nieuws bij te houden, is Jeannette zeer goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen omtrent het vak. Hierdoor weet je dat je bij haar in goede en deskundige handen bent.

Natuurlijke en biologische producten

Sinds 2015 wordt er bij salon FinneFleur gewerkt met natuurlijke en biologische producten van Natuurkracht Cosmetica uit Driebergen, met verschillende lijnen. Voor huidverzorging zijn er de merken Naturgeist, Officina Naturae en Organic Boost. Nieuw in de salon is de biologische make-up van Baciamibio. Deze merken bieden voldoende keus om voor elk huidtype de juiste verzorging te gebruiken, en dat zonder mogelijk schadelijke stoffen en met de beste combinaties aan werkzame stoffen. Onder meer doordat deze merken niet grootschalig adverteren of vaak op allerlei beurzen staan, kunnen de kosten zo laag mogelijk gehouden worden. Bij salon FinneFleur ben je dus verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding!

Pakket op maat

Een mooie huid komt ook van binnenuit. Met de voedingssupplementen van Beyuna en de nagellakken van Zoya is er nu een compleet pakket op maat voor jouw allermooiste jij! Kijk hiervoor in de webshop: https://jlm.beyuna.nl.

Dit artikel is eerder verschenen in ForYou Magazine Heerenveen.

Ervaringen

Een warm welkom ervaren bij Finnefleur. Fijne product-keuze, uitleg over de producten die gebruikt werden en een ontspannen gevoel na de behandeling.

- Griet

Prettige en vakkundige pedicurebehandeling. Gezellig ook.

- Froukje

Top, de luxe behandeling is een aanrader die je iedereen zou gunnen

- Vera

Wil je ook in de watten gelegd worden door FinneFleur?

We hebben een breed assortiment aan behandelingen. Maak direct een afspraak met de knop hieronder!