Een natuurlijk zachte huid

Een natuurlijk zachte huid

BLOG | 30 april 2022

Je huid kan zo nu en dan wat extra zorg gebruiken. Je huid ziet er bijvoorbeeld dof uit, is onzuiver of vertoont lijntjes en pigmentvlekjes. Bij FinneFleur word je met zorg en aandacht onder handen genomen. Met de Sensi-peel zal jouw huid naderhand weer stralen!

sensi-peel

De Sensi-peel behandeling

De Sensi-peel van Organic Boost is een biologische peeling met fijne scrub van rozenbottelzaden, natuurlijke salicylzuur uit de wilgenbast, kurkuma, grapefruit-extract en vitamine E. Deze wordt nu gecombineerd met de 35-kruidenolie. Na de reiniging wordt door middel van een stevige massage deze peeling in de huid gemasseerd. Hierdoor worden de afvalstoffen afgevoerd, wordt de doorbloeding gestimuleerd en dringen de werkstoffen diep door in de huid.

Vervolgens wordt er een liftend of reinigend (afhankelijk van jouw huidtype) peel-off masker aangebracht, en daarna het Age-Bye serum en vervolgens de keuze tussen wel of niet gemasseerd worden met het Age-Bye massage-crèmemasker. Afsluitend krijg je de Q10 oogcrème en de Age-Bye 24-uurscrème.

Het resultaat van deze behandeling is dat de huid sterk doorbloed en verdund raakt, en dit resultaat blijft gedurende een langere tijd behouden. In kuurverband zorgt deze behandeling voor een egale en strakke huid.

Over Finne Fleur

Jeannette heeft al 30 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. Hierbij is ze altijd op de hoogte gebleven via de brancheorganisaties en vakliteratuur, en ze volgt regelmatig cursussen. Je kunt bij Finne Fleur terecht voor allerlei verschillende schoonheidsbehandelingen, zoals een ontspannende en/of huidverbeterende gezichtsbehandeling, manicure, massage en make-up. Laat je in de watten leggen en haal het mooiste uit jezelf.

Dit artikel is eerder verschenen in ForYou Magazine Heerenveen.

Ook interessant voor jou

Ervaringen

Een warm welkom ervaren bij Finnefleur. Fijne product-keuze, uitleg over de producten die gebruikt werden en een ontspannen gevoel na de behandeling.

- Griet

Prettige en vakkundige pedicurebehandeling. Gezellig ook.

- Froukje

Top, de luxe behandeling is een aanrader die je iedereen zou gunnen

- Vera

Wil je ook in de watten gelegd worden door FinneFleur?

We hebben een breed assortiment aan behandelingen. Maak direct een afspraak met de knop hieronder!