De Sensipeel; alles voor een gezonde huid!

De Sensipeel; alles voor een gezonde huid!

BLOG | 1 februari 2024

Dagelijks ben jij bezig met het verzorgen van je huid. Hier en daar een crème voor de nacht. Soms pak je er nog een serum bij in de ochtend. Maar wist je dat je huid wel wat meer kan gebruiken? Wanneer jij een egale, goed doorbloede en versterkte huid wilt, is het goed om eens een Sensipeel te laten doen.

Sensipeel

De Sensipeel

Deze behandeling is een biologische peeling met een meervoudige werking. Het werkt liftend, huidverdunnend en diepzuiverend op je huid. Doordat het voor ieder huidtype geschikt is, kan ook jij weer een stralende en gezonde huid krijgen. De peeling zelf is biologisch en bestaat uit diverse natuurlijke ingrediënten. Naast de 35 kruidenoliën is het een mix tussen scrub van rozenbottelzaden, natuurlijke salicylzuur uit de wilgenbast, kurkuma, grapefruit extract en vitamine E. 

Bronnen uit de natuur

Al deze vijf onderdelen zijn bronnen uit de natuur. Elk met hun eigen krachtige eigenschappen:

  • Rozenbottel: voedend en hydraterend
  • Salicylzuur: maakt de huid zacht en laat schilfers makkelijk loslaten
  • Kurkuma: vertraagt celbeschadiging en werkt antibacterieel
  • Grapefruit: werkt als antioxidant
  • Vitamine E: beschermt je huid tegen vrije radicalen en ondersteunt de barrierefunctie van je huid

Aan het werk

Schoonheidsspecialist Jeannette van FinneFleur vertelt hoe de behandeling in zijn werk gaat: ‘In mijn salon is de Sensipeel echt een volledige behandeling. Wat ik hiermee bedoel is dat het niet alleen bij een peeling blijft. Ik begin door je huid te reinigen met een Cleansing Gel. Daarna masseer ik de Sensipeel van Organic Boost in je huid, zodat je huid goed geactiveerd wordt. Vervolgens breng ik de Instant Care Serum aan en kan ik nog een liftend of reinigend peel-off masker doen. Welke van twee we kiezen, ligt aan je huidtype! Daarna kan ik nog je huid masseren met een Intense Repair Oil. Hierna sluit ik af met de Q10 oogcrème en de Natural of Fruit daycream op basis van Aloe Vera’, glimlacht Jeannette.

Effectief bij…

Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te doen. Maar om blijvend en optimaal resultaat te krijgen, is kuurverband beter. Vul het nog aan met een goede thuisverzorging en je huid komt in een optimale conditie. Dit betekent sterk verminderde rimpels, fijne lijntjes, pigmentvlekken en acne.

Benieuwd?

Wil jij graag een Sensipeel behandeling ondergaan of heb je vragen? Neem gerust contact op voor advies of een intakegesprek om je huid goed te bekijken en een passende behandeling te kiezen. Jij op jouw mooist!

Ervaringen

Een warm welkom ervaren bij Finnefleur. Fijne product-keuze, uitleg over de producten die gebruikt werden en een ontspannen gevoel na de behandeling.

- Griet

Prettige en vakkundige pedicurebehandeling. Gezellig ook.

- Froukje

Top, de luxe behandeling is een aanrader die je iedereen zou gunnen

- Vera

Wil je ook in de watten gelegd worden door FinneFleur?

We hebben een breed assortiment aan behandelingen. Maak direct een afspraak met de knop hieronder!