Huidveroudering en anti-aging: dit moet je weten

Huidveroudering en anti-aging: dit moet je weten

BLOG | 2 april 2024

Ouder worden is een prachtig proces, maar de rimpels en lijntjes die ermee gepaard gaan, kunnen erg storend zijn. Hoewel huidveroudering niet te stoppen is, zijn er verschillende manieren om de tekenen ervan tegen te gaan. In dit blog vertel ik je er alles over!

anti-aging

Huidveroudering

Het proces van huidveroudering begint al vanaf je vijfentwintigste levensjaar. Dit is wanneer de aanmaak van collageen en elastine, de stofjes die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit en stevigheid van je huid, afneemt. Hoewel je op je vijfentwintigste nog geen rimpels zult hebben, is het huidverouderingsproces wel gestart. Bij de meeste vrouwen verschijnen rond hun dertigste levensjaar de eerste zichtbare rimpels. In de jaren die daarop volgen, verliest de huid stevigheid, volume en elasticiteit.

Naturgeist

Om de tekenen van huidveroudering te verminderen, is de juiste huidverzorging erg belangrijk. Daarom zijn de producten van Naturgeist uitermate geschikt. Dit merk maakt gebruik van biologische ingrediënten en natuurlijke bestanddelen. Bovendien worden er zo min mogelijk geur- en kleurstoffen toegevoegd, en zijn de producten vrij van chemische conserveringsmiddelen en minerale oliën.

Anti-aginglijn

Naturgeist biedt een uitgebreide anti-aginglijn die speciaal gericht is op het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. De producten bevatten een plantaardig ingrediënt dat de spieren in het gezicht ontspant. De lijn bestaat uit een dag- en nachtcrème, een masker en een roller met een hoge concentratie werkzame stoffen.

Sensipeel

In mijn salon kun je terecht voor verschillende behandelingen om huidveroudering te verminderen. Een effectieve behandeling is de Sensipeel. Dit is een biologische peeling met een liftende en zuiverende werking. De peeling bestaat uit verschillende ingrediënten, elk met een unieke werking, voor een optimaal resultaat.

Bindweefselmassage

Ik combineer graag een anti-agingbehandeling met een bindweefselmassage. Dit is een speciale massagetechniek gericht op het stimuleren van de collageenproductie en het verbeteren van de bloedcirculatie. Door middel van verschillende technieken, zoals kneden, rollen, duwen en trekken, worden spanningen en verklevingen in het bindweefsel losgemaakt. Hierdoor wordt de huid verjongd en verstevigd, en worden diepere lijnen aangepakt.

Neem contact op

Door de unieke combinatie van technieken zie je vaak al na één behandeling verschil. Voor blijvend resultaat is het echter aan te raden om te kiezen voor een behandeling in kuurverband. Huidveroudering ontstaat niet in één dag en kan dus ook niet in één dag worden aangepakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

Ervaringen

Een warm welkom ervaren bij Finnefleur. Fijne product-keuze, uitleg over de producten die gebruikt werden en een ontspannen gevoel na de behandeling.

- Griet

Prettige en vakkundige pedicurebehandeling. Gezellig ook.

- Froukje

Top, de luxe behandeling is een aanrader die je iedereen zou gunnen

- Vera

Wil je ook in de watten gelegd worden door FinneFleur?

We hebben een breed assortiment aan behandelingen. Maak direct een afspraak met de knop hieronder!