Zien we je snel weer?

Vanaf donderdag 4 maart is de salon weer geopend en ben je weer van harte welkom voor een behandeling. Bel gerust voor een afspraak of vul het formulier in op onze website.

3 producten halen = 2 betalen

Om te vieren dat we weer open mogen heb ik een leuke aanbieding voor jullie: 3 producten halen = 2 betalen! De aanbieding is uitsluitend geldig in de maand maart 2021 en geldt voor alle huidverzorgingsproducten.

Spaarpunten verzilveren

Ben je al klant bij ons? Dan heb je vanaf vorig jaar automatisch gespaard voor spaarpunten. Deze kunnen vanaf nu ingeleverd worden voor een leuke korting. Bij elke € 25,- besteding in de salon krijg je 1 spaarpunt. Bij 15 spaarpunten heb je € 15,- gespaard.

Nieuwe make-uplijn Baciamibio

Baciamibio is smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige make-up van Montalto en past heel goed bij Natuurkracht Cosmetica. Montalto is een gerenommeerde Italiaanse leverancier van gecertificeerde biologische cosmetica producten. De naam Baciamibio betekent ‘kus me bio’ in het Italiaans.

De make-up is leverbaar in vele mooie trendy kleuren. De producten worden gemaakt met natuurlijke biologische grondstoffen zoals: rozenbottelolie, pruimen, eiken schors, hyaluronzuur, bamboe plant, silicium (kiezelzuur), zilver en biodynamische heemstwortel. De lippenstiften zijn zelfs zo natuurlijk dat ze kunnen worden opgegeten.

De make-up bevat geen schadelijke stoffen als parabenen, siliconen, gluten, genetisch gemanipuleerde grondstoffen en chemische conserveringsmiddelen (allergenen). Verder zijn ze getest op nikkel en lood. Bij de productie van de make-up wordt verder gebruik gemaakt van gerevitaliseerd water, dat een helende en zuiverende werking heeft.

Ook aan de verpakking is veel aandacht besteed, zij is gemaakt van recyclebaar bio plastic van plantaardige oorsprong.

Meer weten of direct bestellen? Neem gerust even contact met ons op.