vakantie en zonnebescherming!

Zonnecosmetica, gebruikt u dat ook?

Als u op vakantie gaat, of wanneer u thuis blijft, goede zonnecosmetica / bescherming is erg belangrijk in de zomerperiode. Denk er vooral om als u bij het water verblijft. Een dagje in de schaduw kan zelfs tot verbranding leiden!

Natuurlijk hebben we de zon nodig, maar als u uw huid gezond wilt houden, is schaduw en/of goede zonnebescherming een must!

Daarom heb ik nu een leuke actie (deze loopt door tot na mijn vakantie, op=op); u krijgt van mij  20 % korting op alle nieuwe zonnecosmetica van Inspira:med!

Natuurlijk ga ik ook genieten van de voordelen van de zon.

Vanaf 8 augustus begin ik weer in het “Hart van Stiens” bij salon FinneFleur! Ik hoop u dan weer te mogen begroeten in mijn salon.

Kijk alvast op de website, welke zomerbehandeling u zou willen. Dan zal ik na mijn vakantie een mooie aanbieding voor een prachtige kalmerende vochtherstellende behandeling op de website zetten. Natuurlijk kijk ik ter plekke naar uw huidconditie en stem ik de behandeling hierop af.

Een hele fijne vakantie!