vakantie 11 augustus tot 4 september 2017.

De salon is gesloten van 11 augustus tot 4 september.

Zomervakantie!!

Dit heeft iedereen wel even nodig. Ook ik heb na een drukke periode weer tijd nodig voor mijzelf. We gaan heerlijk naar de zon. De zonneproducten gaan natuurlijk mee, evenals de andere verzorgingsproducten.  Vergeet jij ze niet ook in te pakken? De zon veroorzaakt blijvende schade die kan leiden tot huidkanker en ook versnelt diezelfde heerlijke zon ons huidverouderingsproces.

We weten het allemaal best, maar ik voel me geroepen om het nogmaals te herhalen: De zonnebescherming dien je om de twee uur opnieuw aan te brengen voor een optimale bescherming.           Vraag of en welke producten er nog staan in mijn salon, want deze maand heb ik er een mooie korting op. Op=op!

Ik wens jullie allen een hele fijne zomer, en voor degenen die nog op vakantie gaan, een verzorgde en ontspannen vakantie:-)

 

Nog even dit: 9 september heeft “Hart van Stiens” een open dag. Het wordt een gezellige dag boordevol info en leuke acties!

Bij salon FinneFleur komt Esther Verhoef van Naturkracht Cosmetica mij versterken op deze dag, tenslotte weet zij alles over de natuurlijke producten in mijn salon! Reserveer deze datum, er is muziek en de kinderen worden niet vergeten! ( springkussen, ijspaleis sssst…) Graag tot in september!