Over mij

Mijn naam is Jeannette Louwenaar- Metz en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist sinds 1991. In 1994 ben ik met schoonheidssalon “Jeannette” gestart op Ameland. Hier ben ik ook opgegroeid. Tijdens mijn periode daar kreeg ik steeds meer interesse in voetverzorging en heb toen mijn pedicurediploma gehaald.

Van Leeuwarden naar Britsum en nu in Stiens!

In 1998 ben ik naar Leeuwarden verhuisd om te gaan samenwonen. Daar heb ik ruime werkervaring opgedaan als schoonheidsspecialist en pedicure bij een gerenommeerd schoonheidsinstituut.
Ondertussen ben ik getrouwd, hebben we drie kinderen en wonen we sinds 2003 in Britsum. Om mijn werk met mijn gezin te kunnen combineren heb ik gekozen om opnieuw aan huis voor mezelf te beginnen. Sinds 2 april 2016 heb ik mijn eigen ruimte in de voormalige bibliotheek in Stiens, waar ik samen met meerdere ondernemers de krachten bundel.

Om bij te blijven heb ik in 2010 certificaten behaald voor de diabetische voet en overige risicovoeten. Doordat ik altijd aangesloten ben gebleven bij de brancheorganisaties ANBOS en PROVOET blijf ik continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Vrijblijvend contact opnemen