Open dag Hart van Stiens

Zaterdag 18 september 2021
13.30 tot 17.00 uur

Wat is er zoal beleven?

  • Natuurlijk een kijkje bij alle ondernemers.
  • Verloting van 2 prachtige en goedgevulde goodiebags!
  • Diverse demo’s

Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom in ons mooie bedrijfspand. Bij binnenkomst krijgt u een glaasje bubbels (met of zonder alcohol) aangeboden. Tevens krijgt iedereen een kaartje waar u uw naam en telefoonnummer mag vermelden en in een bus mag deponeren. Uit deze bus trekken we na afloop van de open dag 2 winnaars van de goed gevulde goodiebags! Bekendmaking van de goodiebags vindt plaats via de Stienser, Facebook en onze website.

tijdens de open dag is er mogelijkheid om bij elke ondernemer een kijkje te nemen en eventueel informatie te krijgen over wat zij voor u kunnen betekenen. Verder zijn er diverse mooie aanbiedingen die dag en geeft Studio Fysiek een spetterende demonstratie.

Bij Finnefleur is er ook van alles te beleven. Zo is er o.a. een demonstratie van een gezichtsbehandeling met het nieuwe koolstofmasker, dit masker werkt adsorberend, dat wil zeggen dat het de oneffenheden en het overtallige vet uit de huid opneemt. Het werkt goed bij acnéhuid, egaliseert rimpels en werkt verhelderend op pigmentvlekken.

Speciale open dagactie van Finnefleur

Boek je op deze dag in de Salon een luxe gezichtsbehandeling dan krijg je bij je behandeling 25% korting op een huidverzorgingsproduct naar keuze!

Winactie salon FinneFleur:
Geef in de salon het antwoord op 3 vragen, zet je naam en telefoonnummer en/of emailadres erbij. Ik verloot onder diegenen met de( meeste) juiste antwoorden een Luxe gezichtsbehandeling t.w.v.: €75,00
2e prijs: kadobon van €25,00
3e prijs: Officina Naturae handcreme t.w.v. € 10,00
Bekendmaking via Facebook en mijn website.
Winnaars krijgen óók persoonlijk bericht.

Met wie kunt u deze dag nader kennis maken?

  • Cure4life Stiens: een medisch ondersteunend afslank- en gezondheidsprogramma.
  • Studio Fysiek: een kleinschalige sportschool.
  • Kapsalon van Leek: het juiste adres voor een mooie of flitsende coupe.
  • Beauty by Marjan: Wimper extentions, henna brows, opleidingen in de beauty branche.
  • Salon Finne Fleur: Schoonheidsspecialiste
  • The 1:1 Diet met Marieke: afslanken met behulp van de producten van The 1:1 Diet, gecombineerd met gezonde voeding.
  • De Fysiotherapeute: ik wil mensen rechtop en pijnvrij laten lopen. Natuurlijk door fysiotherapie, maar sinds twee jaar ook met handgemaakte zolen