open dag “Hart van Stiens”

Op zaterdag 9 september a.s. open dag “Hart van Stiens”! Salon FinneFleur geeft 20% korting op producten van Naturgeist en Organic Boost, tegen inlevering van de bon uit de Stienser omroeper. Alleen op de open dag!

Op deze dag zal ook Esther Verhoef namens Natuurkracht Cosmetica in de salon op de open dag aanwezig zijn om deze natuurlijke producten  te laten zien en ervaren. (zelfs proeven zou ook nog kunnen:-))

De volgende bedrijven zijn in het Hart van Stiens gevestigd: Studio Fysiek, Kapsalon van Leek, Reviva Bodyshape, De Fysiotherapeute, Dawn Transform en salon FinneFleur.

Daarnaast zijn Belle Vie (natuurgeneeskunde), Eva jensen (Tai-Chi en Qi-Gong) en  Fitze (voeding en beweging op maat) ook aanwezig. Je kunt deze dag met al je vragen dus terecht bij bovengenoemde bedrijven/personen.

De verschillende bedrijven die hier zijn gevestigd hebben demo’s, en leuke aanbiedingen. Ook wordt er een goedgevulde goodiebag verloot.  Aan de kinderen is ook gedacht dus neem ze gerust mee. (o.a. springkussen, ijspaleis, maar ook live muziek.)

 Graag tot ziens op de open dag!