Nieuwe biologische fruitzuurbehandeling

Nieuwe biologische fruitzuurbehandeling met kleimasker en etherische oliën.
Dit is een zachte en toch diep werkende behandeling van het Italiaanse, biologische bedrijf Montalto. Na een eerste reiniging met een passend product werken we met het Biorescue Exfoliant. De basis bestaat uit gerevitaliseerd bloemenwater, kamille en rijstsiroop. De actieve werkstoffen zijn de AHA fruitzuren van de Siciliaanse witte druif. Deze hebben het vermogen de bovenste dode huidcellen op een zeer milde en effectieve manier te verwijderen waarbij de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Daarnaast bevat deze exfoliant een gel uit de Lichtyam plant. Lichtyam is een plant met grote groene bladeren, die de zonne-energie opslaat in de enorme wortels van wel ruim 50 cm! Hieruit wordt de energierijke gel gehaald. Deze Biorescue Exfoliant is niet geraffineerd, dus de mineralen en vitaminen zijn allen bewaard gebleven en kunnen door deze exfoliatie dieper in de huid dringen.

De volgende stap is het groene klei masker. Dit masker werkt ontgiftend, het trekt alle afvalstoffen uit het bovenste laagje van de huid en het bevat zeer veel enzymen en mineralen (o.a. ijzer, silicium, magnesium, natrium, kalium, koper enz.). Door de enzymen kunnen de mineralen en daardoor ook de vitaminen beter worden opgenomen door de huid. Dit masker stimuleert de doorbloeding, versterkt het imuunsysteem, remt het teveel aan bacteriën, verzacht plaatselijke ontstekingen, absorbeert radio-actieve straling, heeft ontvettende eigenschappen, en bevordert het herstel van het bindweefsel.

Door ook de Etherische oliën te gebruiken bij de behandeling kunnen we in de salon specifieke huidproblemen aanpakken. Etherische oliën werken 50 tot 70 keer krachtiger dan kruiden. Iedere olie heeft tal van eigenschappen. Zo gebruiken we in de salon o.a.: Salie, Neroli, Lemon, Manuka, Ylang Ylang, Mirre, Cipres, Melisse en Copaiba. Zo kunnen we elk huidtype behandelen. Vermoeide huid en pigmentvlekken verminderen en het houdt de huid vitaal en jong. Het versterkt je imuunsysteem. Wanneer je regelmatig in de salon komt voor je gezichtsbehandeling is het bij deze behandeling wel belangrijk om ook de natuurlijke producten uit de salon te gebruiken omdat deze producten elkaars werking stimuleren.

Door de etherische oliën ook door de basisoliën van Officinae Naturae te mengen, kunnen we deze prachtige behandeling vervolgen met een ontspannende gezichts-hals- decolletémassage. Afsluitend wordt een passende oogverzorging en dagverzorging aangebracht.