Nieuw ontwikkelingen bij FinneFleur huidverzorgingspraktijk

Sinds begin maart is bij FinneFleur huidverzorgingspraktijk, naast Jeannette Louwenaar ook Lesley Grainger aan het werk in de salon. Lesley is gediplomeerd, all-round schoonheidsspecialist en heeft een ruime ervaring opgedaan in haar eigen salon. Ze raakte enthousiast toen ze de praktijk én de mooie producten bij FinneFleur zag. Beide specialistes vullen elkaar nu mooi aan. Lesley is op de dinsdagen aanwezig en geeft gezichtsbehandelingen en massages. Heerlijk ontspannen gaat je zeker óók bij haar lukken!

Wanneer je in de salon komt, wordt er voor de behandeling een huidanalyse gemaakt en een behandelplan specifiek voor jouw huid samengesteld. Of je nu een gevoelige, droge, eczeem, acné, rosacea of rijpere huid hebt, er is voor iedereen een passende behandeling met natuurlijke en biologisch gecertificeerde cosmetica. Momenteel schijnt de zon al krachtig, bescherm je goed tegen de felle zonnestralen. In de salon zien we, met steeds meer regelmaat, beschadigde huid door de zon. Gebruik naast pet, kleding en de schaduw, ook zonbeschermende producten. Breng dit een half uur voor blootstelling aan de zon aan en herhaal na 2 uur! De biologische zonnecosmetica van Officina Natura is perfect!

Nieuw is een luxe behandeling met de biologische producten van Montalto: AHA fruitzuur exfoliant, groene klei en verschillende etherische oliën die wel 50 tot 70 keer krachtiger werken dan kruiden. Dit is een actieve en luxe behandeling, waardoor je huid diep gereinigd wordt en er egaler en frisser uitgaat zien.

Jeannette en Lesley willen hun samenwerking graag vieren en hebben daarom op zaterdag 9 april a.s. van 10:00 uur tot 14:00 uur vrije inloop voor korte behandeling en make-up. Alle biologische make-up van Baciamibio en zonnecosmetica van Officina Naturae is deze dag in de aanbieding.