1-jarig jubileum in Stiens – Actie: Gratis handverzorging*

FinneFleur viert 1-jarig jubileum in Stiens

Het is alweer een jaar geleden dat Jeannette Louwenaar-Metz haar praktijk voor huidverzorging en pedicure ‘Finne Fleur’ opende in het ‘Hart van Stiens’. In de voormalige bibliotheek van Stiens zijn meerdere onderneemsters gevestigd; van een afslankstudio tot een kapsalon en een fysiotherapeute. “De ideale plek om samen met andere ondernemers de krachten te bundelen”, aldus Jeannette. “Ik ben erg enthousiast over deze prachtige locatie!”

Allround schoonheidssalon en pedicurepraktijk

Inmiddels weten veel mensen de weg te vinden naar FinneFleur. En dat is ook niet gek, want Jeannette biedt een breed scala aan behandelingen op maat aan. Van wimpers verven tot massages en van harsen tot het behandelen van de diabetische voet, Jeannette doet het al bijna 25 jaar met veel plezier. Daarbij staan het huidtype en de persoonlijke wensen van haar klanten altijd voorop.

Jeannette startte als schoonheidsspecialiste op Ameland, verhuisde in 2003 naar Britsum en in 2016 naar het Hart van Stiens. “Ik vond het tijd om te groeien. En waar kan dat beter dan in het centrum van Stiens? En omdat mijn praktijk nu op de begane grond zit, is hij ook voor oudere klanten die slecht ter been zijn gemakkelijk bereikbaar.”

FinneFleur is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties om continu op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. En met een hele reeks diploma’s en certificaten op zak (o.a. risicovoeten, aromatherapie, suikerontharen en medic peels voor pigmentvermindering en rimpelvervaging) is iedereen bij Jeannette letterlijk in goede handen.

Oog voor het milieu en de medemens

Jeannette probeert bij de keuze voor producten altijd het milieu in haar achterhoofd te houden. “Nieuw in de salon is het merk Zao; verzorgende, duurzame en navulbare make-up producten, zoals oogschaduw en lipstick, die ecologisch en biologisch gecertificeerd zijn op basis van bamboe. Zo draag ook ik mijn steentje bij aan een beter milieu.”

En in februari van dit jaar deed FinneFleur mee aan de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting ‘Look good, feel better’. Ze gaf vijf gezichtsbehandelingen cadeau aan vrouwen die behandeld werden voor kanker. Jeannette: “Het gaf mij een goed gevoel om te zien hoe belangrijk dat moment voor jezelf eigenlijk is en hoe dankbaar de deelnemers waren dat ik hieraan meedeed. Volgend jaar weer!”

Jubileumactie

Wilt u met het mooie weer in aantocht ook van een verzorgende gezichtsbehandeling genieten? Wanneer u nu telefonisch (06 53 51 60 67) of op www.finnefleur.nl een gezichtsbehandeling boekt, krijgt u er tijdelijk gratis een handverzorging naar keuze bij. Van top tot teen verzorgd!

Overzicht behandelingen & prijzen Afspraak maken Stel uw vraag

 

Tekst: Hendrik van der Meer – Heay internet & marketing