We zijn weer open!

UPDATE 07-5-2020:
De salon mag weer open vanaf maandag 11 mei! Fijn dat ik jullie weer zie! Ik ben er klaar voor en heb vanavond meteen alweer klanten geboekt, kom jij ook weer?
Leuk! Tot gauw!

UPDATE 24-04-2020:
Ons geduld wordt op de proef gesteld…

Zonder tegenbericht blijft de salon gesloten voor behandelingen tot 20 mei.
Je kunt voor advies en het kopen van producten natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

De schoonheidssalons wachten nu op goedkeuring van een protocol, zodat we misschien vóór 20 mei los kunnen. Als dit zo is, zal ik waarschijnlijk met scherm of spatmasker moeten werken. Ik heb alvast maar een masker aangeschaft.

Ik zou jullie zo graag weer lekker willen behandelen. Ik mis jullie gezelligheid. Ik hoop dat jullie gezond blijven en hopelijk tot snel!

Liefs, Jeannette

NB:
Het is zonnig, denk aan zonbescherming! Ik heb net weer een nieuwe voorraad. Bij aanschaf van meerdere producten een leuke korting én geen verzendkosten! Vraag naar de mogelijkheden.


UPDATE: 28-03-2020
Lieve klant van Finne Fleur,

Helaas heb ik het besluit genomen om, wegens het Coronavirus, de salon tijdelijk (tot 6 april) te sluiten voor behandelingen. Waar ik vorige week nog dacht open te kunnen blijven met de nodige voorzorgsmaatregelen, heb ik nu voor de veiligheid van mijn klanten en mezelf, de keuze gemaakt om de deuren te sluiten tot 6 april. Ik hoop dat ik daarna weer aan de slag kan, maar omdat dit allemaal nog heel onzeker / onduidelijk is, heb ik naar mogelijkheden gezocht om jullie ook nu van dienst te kunnen zijn. In deze nieuwsbrief zet ik de mogelijkheden op een rijte.

Ik wens jullie allen heel veel sterkte in deze lastige tijd en probeer te genieten van de kleine dingen.

Liefs,
Jeannette

Inspira Cosmetics producten online bestellen

Op de speciale Inspira Cosmetics webshop kun je eenvoudig en snel je vertrouwde producten online bestellen. Als je kiest voor de optie ‘ik ben klant bij een schoonheidssalon’ en vervolgens Finne Fleur intyp, zijn de producten op afspraak op te halen uit Stiens of Britsum. Thuisbezorging is uiteraard ook mogelijk en is tot 6 april gratis! Handig toch?

Leuk detail: van ieder verkocht product van Inspira Cosmetics doneer ik samen met Inspira Cosmetics € 1,00 naar het Rode Kruis voor het Corona Noodhulpfonds. Wil je meer weten over het rode kruis of wil je meer doneren? Kijk dan op www.rodekruis.nl

Producten rechtstreeks bij mij bestellen

Van Officina Naturae, Organic Boost, Naturgeist en Zao Kun je natuurlijk ook producten bestellen. Ook deze worden gratis thuisbezorgd door mij persoonlijk of per post tot 6 april, daarna worden bestellingen boven de € 20,00 ook gratis bezorgd. Denk vooral aan zonneproducten, peelings, maskers, oog- en nachtcremes en make-up. Je kunt mij altijd bellen, of een bericht sturen, ik ken je huid tenslotte goed. Op deze manier zou je mij enorm steunen!

NIEUW: Inside Out met Beyuna

Je huid is je grootste orgaan met belangrijke functies. Daarom ben ik een aantal jaren geleden op zoek gegaan naar voedingssupplementen die bijdragen aan een gezonde huid, haar en nagels. Eind vorig jaar kwam ik in aanraking met de producten van Beyuna. Ik raakte meteen onder de indruk van de zeer zuivere samenstelling en de juiste combinaties van de ingrediënten. Op deze manier kan ik de verzorging van binnenuit aanvullen. Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. Deze zijn natuurlijk, clean label, GMO-vrij en in Nederland ontwikkeld om je gezonde en persoonlijke levensstijl zo van binnenuit te ondersteunen.

Ik heb nu ook mijn eigen Beyuna webshop. Hier kun je terecht voor meer informatie over de producten en hier kun je dan ook bestellen. Wanneer je op deze site bestelt, (dus met jlm erin) steun je mij ook in deze tijd. Alvast bedankt.