Aanbiedingen FinneFleur

Bij salon FinneFleur kun je uiteraard terecht voor verschillende behandelingen door een ervaren schoonheidsspecialist. Ik wil mij in dit artikel echter richten op de gezichtsverzorging.

Je kunt af en toe een gezichtsbehandeling plannen omdat je je wilt ontspannen maar je kunt ook op regelmatige basis terugkomen voor huidverbetering. Beiden zijn goed voor je.

Door regelmatig te komen en daarbij de geadviseerde producten thuis te gebruiken, houdt jij je huid in balans en zal deze dus minder snel reageren op invloeden van buitenaf of binnenuit bijv. airco of medicijngebruik. (droge of gevoelige huid).

Om de huid gezond te houden, is het van belang dat je een gezonde leefstijl aanhoudt en daarbij de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt, eventueel aangevuld met de pure natuurlijke voedingssupplementen die sinds kort in de salon te verkrijgen zijn. Hierbij kan ik je prima adviseren.

Heren en dames zijn van harte welkom bij salon FinneFleur. Heren kunnen behandeld worden met een speciale herenlijn.

Iedere gezichtsbehandeling kun je naar wens samenstellen. Combineer je behandeling met bijv. epileren, onzuiverheden verwijderen, een manicure of cosmetische voetverzorging. Je gezichtsbehandeling wordt altijd afgesloten met een lichte make-up.

Iedere huid maar zeker de probleemhuid verbetert met een bio-peeling of fruitzuurbehandeling. Hierbij worden de hoorncellen losgemaakt en verwijderd, dit bevordert de celvernieuwing. Het resultaat is een zuivere, frisse huid.

Deze behandelingen hebben het beste resultaat wanneer je ze in kuurverband afspreekt en thuis je huid verzorgt met de geadviseerde huidverzorgingsproducten.

Voor informatie over behandelingen, producten of voor het maken van een afspraak kijk op www.finnefleur.nl of bel met: 06-53516067

Aanbiedingen augustus en september